Als het zover is

Zaterdag 10 mei 2014 mocht Ina haar eerste rouwbundel presenteren in het Kerkhuis te Spanbroek. Onder grote belangstelling daalde de bundel ‘Als het zover is…’ aan 50 witte ballonnen als uit de hemel neer. In deze bundel staan gedichten van het sterven vlak voor het geboren worden tot het sterven van iemand op zeer hoge leeftijd. En al het sterven daar tussen in, zoals bijvoorbeeld mensen die ernstig ziek zijn, of suïcidaal.

De foto’s in deze bundel zijn gemaakt door de Ina’s echtgenoot, Jan Pieter Spaans.

Ook van deze bundel is een luister cd verkrijgbaar die tevens geschikt is om op een daisy speler af te spelen.

Deze bundel/cd is bij Ina thuis verkrijgbaar na telefonisch overleg, of te bestellen via deze site, zie contact.

Als eerste gedichtenbundel verscheen in oktober 2003 de bundel ‘Vol van Gevoel’. Een bundel met gedichten van januari tot december van jong tot oud, alle facetten van het leven worden in deze bundel beschreven. In 2009 komt er van deze bundel een gesproken versie met als titel ‘Alles met gevoel’. In 2011 verschijnt deze bundel als grote letterboek.

In oktober 2005 brengt Ina haar eerste kinderboek ‘Hank, de haai die niet van zwemmen hield’ uit. In 2014 geeft Ina in samenwerking met een aantal mensen om haar heen dit boek als hoorspel uit.

De verhalenbundel ‘Van Alles Wat’ ziet in oktober 2008 het levenslicht. Dit is een bundel met korte verhalen en gedichten, maar ook met een aantal liedteksten zowel voor kinderen als volwassenen.

Het tweede kinderboek ‘Kom maar, dan ga ik je vertellen’ verschijnt in oktober 2010. Dit is een boek met korte verhalen en gedichten. De gesproken versie van dit boek komt in 2012 uit. In maart 2013 komt dit kinderboek uit als grote letterboek.

De ienigste West-Friese cd is uitkommen in 2010. Op de cd ‘D’r op of’ heb Ina een deêl van d’r roime en verhale uit heur pregramma ‘D’r op of’ zet.

En den… in 2013 komt oindelijk Ina’s eerste West-Friese boek uit voor joôs en moide van of ’n jaar of 6 ‘Kobus Koôl is jarig’. Omdat ’r hier maar heêl woinig van maakt benne was ok dut boek al rap uitverkocht.

Helaas zijn al deze boeken en luistercd’s uitverkocht. Het is moeilijk om van deze boeken een herdruk te maken omdat het ene boek het andere moet financieren. Maar…zo af en toe komt er nog wel eens een boek tevoorschijn en die worden dan meegenomen naar de optredens die Ina regelmatig heeft zowel in West-Friesland als elders in het land.