Koestermomentje

Als de plechtigheid voorbij is… iedereen weer thuis… de kaarten en linten opgeborgen is er alleen nog die stille stilte. Je kunt je draai nog niet echt vinden. Wat zou je dan nog graag… eventjes nog…

In dit fotoboekje met (deel) teksten probeer ik u te troosten, even een arm om u heen of een schouder om te steunen. Als u door dit ‘Koestermomentje’ bladert is er vast een foto of tekst of misschien wel allebei waarbij u voelt hoe dichtbij diegene is die u zo mist.

U kunt dit ‘Koestermomentje’ overal mee naar toe nemen zodat u, waar u ook bent even heel dichtbij uw dierbare kunt zijn.

Van harte hoop ik dat u er een beetje troost en steun in kan vinden,
hoe zwaar de weg ook is… .

Dit ‘Koestermomentje’ is met liefde en veel respect speciaal voor U samengesteld.

(Deel) tekst uit: ‘Als het zover is…’ met de originele foto’s.
Maar er staan ook enkele nog niet eerder gepubliceerde teksten en foto’s in.

Dit ‘Koestermomentje’ is te bestellen via www.inaeilander.com
Voor slechts €8,95 excl. verzendkosten.
Maar mag ook opgehaald worden na telefonische afspraak: 06 43212209.

De foto’s zijn gemaakt door Jan Pieter Spaans.

‘Telkens weer…’ is de nieuwste bundel met rouw en afscheidsgedichten.

Elk woord… elke zin… is met veel respect
en vooral vanuit mijn hart geschreven.

Ik heet je welkom lieve bundel…
ook jij gaat nu op pad…
de wereld in.

Geef troost en steun waar nodig is…
in het donkere bestaan van afscheid…
en van rouw.

Geef licht in duisternis…
een arm om iemand heen…
een duwtje in de rug.

Probeer de juiste de juiste weg te wijzen…
naar een ieder die je nodig heeft…
op welke wijze dan ook.

Vol vertrouwen laat ik je gaan.

Toen jij mij verliet

Het is inmiddels 2 maanden geleden dat het Troostdagboek ‘Toen jij mij verliet’ gepresenteerd werd in de kerk van Noordeinde.

Dus de hoogste tijd dat het nu ook op de site van Ina komt. Waarom zo lang gewacht? Nou gewoon… Ina wilde dat Sabina alle eer en lof kreeg die bij een presentatie hoort. Sabina heeft immers haar Troostdagboek in eigen beheer uitgegeven. Door even te wachten haalde Ina niet de aandacht bij Sabina vandaan.

Een van de mooiste momenten tijdens de presentatie was dat Sabina en Ina de kaarsen aanstaken met de wens dat de kaars licht en warmte mocht geven en hopelijk een lichtpuntje mag zijn voor de nabestaanden.Daarna kregen Sabina en Ina een eerste exemplaar uitgereikt door de kinderen van Sabina. Uiteraard werden er ook een paar gedichten voorgedragen uit het Troostdagboek.

Het dagboek bevat een aantal bijenwastekeningen, (Encaustic Art) met gedichten, daarnaast is er volop ruimte om uw eigen emotie op te schrijven of een foto/tekening in te plakken. Dit Troostdagboek is bij Ina thuis verkrijgbaar na telefonisch overleg of via deze site, zie contact.