Ziet u hieronder de uitnodiging om bij de presentatie van ons Troostdagboek ‘Toen jij mij verliet’ te zijn, is dit inmiddels een feit geworden.      Na een regenachtige ochtend was ’s middags de zon volop gaan schijnen, alsof de zij een lichtpuntje wilde zijn in het donkere leven van de nabestaanden, alsof de zon de weg wilde wijzen om toch door te gaan. Hoe moeilijk en zwaar deze weg ook is.

Dit Troostdagboek, dat u voldoende ruimte geeft om al uw emoties in op te schrijven of een foto/tekening in te plakken is verkrijgbaar via deze site, zie contact, of na telefonisch overleg bij Ina thuis.

‘Toen jij mij verliet’  kost €8,95   excl. verzendkosten.

Niets is zo geduldig als papier, want stel…

je bent een dierbaar iemand verloren of gaat een dierbare binnenkort missen, misschien wil hij of zij nog iets aan het papier toe vertrouwen.
Misschien ben je net gescheiden of er is iets anders gebeurd waardoor je veel verdriet hebt.
Soms wil je daar over praten maar dat lukt niet altijd om wat voor reden dan ook. Sabina bedacht daar een oplossing voor.
Ze nodigde schrijfster en dichteres Ina Eilander uit om een aantal gedichten bij de door Sabina gemaakte bijenwas tekeningen, (encaustic art.) te maken en die te plaatsen in een Troostdagboek. In dit Troostdagboek kunt u al uw gevoelens, emotie en wanhoop kwijt.
Alle dagen en vooral alle nachten kunt u uw verdriet aan het papier toevertrouwen.

De presentatie van het Troostdagboek is 21 oktober 2017 in de Noordeinder Vermaning, Noordeinde 18 te Noordeinde. Vanaf 14.00 uur staan Sabina en Ina klaar om u welkom te heten met een kopje koffie of thee. De presentatie begint om 14.30 uur. Na afloop toosten we op het Troostdagboek.

Uiteraard is er gelegenheid om het Troostdagboek te kopen, Sabina en Ina zitten dan klaar om uw exemplaar te signeren.

U bent van harte welkom!